Select Page

Изложба на дела од 25. Меѓународна лесновска ликовна колонија
Групна изложба
Уметници: Новица Трајковски, Ѓоко Антониев, Андреј Маневски, Јулија Манојловска, Васил Гаврилов, Христина Стојчевска, Тони Величковски, Мики Иванов, Бисер Кирилов (Бугарија), Жарко Вучковиќ (Србија) и уметници аматери од Пробиштип
Организација: Дом на културата „Злетовски рудар“ – Прбиштип

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово (Изложбен салон)
16 февруари – 1 март, 2017 (Отворање: 16 февруари 2017, 19:00 ч.)