Select Page

Изложба на дела направени од работилницата за шиење во Кула
Групна изложба

Ментори на работилницата: Бранкица Јордановска, Тамара Иванова, Мирјана Веселиновиќ

Културен центар „Кула“, Скопје
17.03.2015

 

Постер: JPG mk

Текст преземен од веб страната на „Кула”: PDF mk

Учесници: Андреа Велинова, Ангела Велинова, Долорес Соколова, Калина Алтанџиева, Елена Гелева, Теодора Ваклинска, Ангелина Шулевска, Соња Јанковиќ, Деа Беатовиќ, Анастасија Петковска, Тамара Петковска, Магда Ориѓанска, Марина Савеска, Мила Спасовска, Маја Нацевска, Ана Симонова, Добрица Пехливанова, Марија Треневска, Лина Димитровска, Даниела Велкоска, Андријана Папиќ-Манчева, Даниела Јамандиловска

Фото галерија ☟