Select Page

Изложбата „Секспресија“ конвенционална и без набој
Рецензија (кон 14. Зимски салон на ДЛУМ , МСУ, Скопје, март 2012)

Автор: Владимир Величковски

Објавена во Нова Македонија, Скопје
12.03.2012

 

Рецензија: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата