Select Page

Избор од француската продукција прикажана на II Меѓународен фестивал на видео во Монбелијар
Видео проекции

Текст: Зоран Петровски

 

Француски културен центар и Музеј на современата уметност, Скопје

21 – 22.01.1985

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)