Select Page

Идејно решение за изгледот на новата црква Св. Елена и Константин
Комерцијален оглас
Огласувач: ВМРО ДПМНЕ

Објавен во Дневник, Скопје
25.04.2009

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


>>> Линк до реакцијата на Климе Поповски