Select Page

Иван Мештровиќ: литографии
Самостојна изложба (во рамки на европската манифестација „Европска ноќ на музеите 2017“)
Текст: Златко Теодосиевски

НУ Национална галерија на Македонија – Чифте амам, Скопје
20 мај 2017

 

Каталог: PDF mk