Select Page

Зрела скулпторска мисла
Осврт (кон изложбата на Драган Попоски – Дада, МСУ Скопје, април 1981)

Автор: Соња Абаџиева

Објавен во Нова Македонија, Скопје
26.04.1981

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата