Select Page

Зрачење од Земјата на сонцето и митовите
Осврт

Автор: Дејан Буѓевац

Објавен во Денес, Скопје
16.04.1998

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)

 

 

>>> Линк до изложбата