Select Page

Земјотресот во Скопје – тема за изложба
Напис

Автор: не е наведен; цитат: Ладислав Баришиќ

Објавен во Нова Македонија, Скопје
29.07.1973

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до Меѓународната изложба на цртеж од дарителите на МСУ Скопје