Select Page

За скулптурите на Станко Павлески
Рецензија (кон изложбата на Станко Павлески, МСУ, Скопје, октомври – ноември 1991)
Автор: Лилјана Неделковска

Објавенa во Разгледи, Скопје
Април – мај 1992

 

Рецензија: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)

 

 

>>> Линк до изложбата