Select Page

За почеток – постојаната поставка во Даут пашиниот амам

Напис

Автор: Софија Ѓуровска

Изјава: Викторија Васева Димеска

Објавен во Нова Македонија, Скопје

17.06.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)