Select Page

Затворањето на ликовната галерија предизвика скандал во ликовната јавност
Напис
Автор: Огнена Поп Андонова
Изјави: Кочо Божиновски

Објавен во Дневник, Скопје
02.02.2000

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)