Select Page

Живеам за да сликам и сликам за да живеам
Напис

Автор: Н.Б. ; изјава: Мирјана Талеска

Објавен во Време, Скопје

16.11.2004

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Владимирска Марина и Данаилов Славчо)


>>> Линк до изложбата