Select Page

Женски логор
Самостојна изложба

Дијана Богдановска

Во организација на Ц.К.П. Артерија

НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид

Отворање: 6 април 2013, 20:30 ч.

 

Покана: JPG mk