Select Page

Жените и фотографијата 2018
Групна изложба

Организација: Фото клуб „Куманово“

Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
08.03.2018

 

Авторки: Андреиќ Ивана, Денковска Драгана, Димитриевска Татјана, Димовска Каролина, Дојчиновска Константина, Ѓоргоноска Даниела, Ѓорѓевска Сања, Златановиќ Викторија, Златковска Мила, Златковска Теодора, Илиевска Ивана, Исијанин Бојана, Јаневска Мери, Јаќимовска Маја, Јовановска Ивана, Јовановска Марија, Колевска Алисија, Кочов Ивона, Крстиќ Марина, Мавровска Катерина, Матеска Жаклина, Мемедовска Бахар, Николовска Димеска Гордана, Николоска Силвија, Пешевска Драгана, Силигуни Димитрула, Стефановска Жаклина, Талевска Кети, Трајковска Ева, Трајковска Јасмина, Трајковска Сандра, Чавковска Колова Гордана, Чолак Мимоза

Каталог: PDF mk