Select Page

Жените и фотографијата 2014
Групна изложба

Организација: Фото клуб „Куманово“

Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
06 – 20.03.2014

 

Авторки: Ангела Н., Божиновска Фросина, Илиевска Ивана, Јовановска Марија, Крстиќ Марина, Николовска Наталија, Петковска Софија, Спасовска Драгана, Станишковска Анита, Стефановска Жаклина, Стокиќ Ана, Ќуриќ Тамара, Цаневска Милена

Каталог: PDF mk