Select Page

Жарко Башески: Реалната димензија на човекот не ме интересира, преку неа немам што да кажам
Напис и видео интервју со Жарко Башески по повод неговата изложба во Националната галерија на Македонија
Автор: Александра Јуруковска
cooltura.mk
Август 2016

 

Напис: PDF mk

Видео интервју ☟