Select Page

Еј, што имаме да изгубиме? Архивирањето како колективен чин на отпор
Симпозиум и изложба
Музеј на современата уметност, Скопје; Организација: Проектен простор Прес ту егзит
31.05 – 01.06.2019

 

Покана: PDF mk

Објава за медиуми:  PDF mk