Select Page

Ехолалија

Мултимедијален проект

Автори: Елеонора Стојановиќ, Златко Трајковски

Музика: Vermilion Deviate + Kiborg

Дом на младите „25 Мај“, Скопје

14.11.1991

 

 

Флаер: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)