Select Page

„Ефемерки“ – уметност за враќање кон иднината
Напис

Автор: Маја Неделковска; Изјави: Јасна Димитровска, Драгана Заревска

Објавен во „Лице в лице”, Скопје

07.10.2014

 

PDF mk