Select Page

Етника
Самостојна изложба и модна ревија

Пандора Апостолоска

Уметничка галерија – Џамија, Битола: 14 декември 2002
Културен дом „Иљо Антески – Смок“, Тетово: 21 декември 2002

 

Каталог: PDF мк

(Од архивата на Вилиќ Небојша)