Select Page

Етичкото во функција на естетското
Осврт (кон Првото биенале на млади, МСУ, Скопје,1987)

Автор: Соња Абаџива Димитрова

Објавен во Комунист, Скопје
02.10.1987

 

Осврт: PDF mk

(Од архивата на Павлески Станко)


>>> Линк до изложбата