Select Page

Есенска изложба на ДЛУМ
Рецензија

Автор: Борис Петковски

Објавена во Нова Македонија, Скопје

09.11.1969

 

 

Рецензија: PDF mk

(Од архивата на Владимирска Марина и Данаилов Славчо)


>>> Линк до изложбата