Select Page

Еротикон или објаснение за настанување на каменот
Осврт (кон изложбата на Драган Попоски – Дада, МСУ Скопје, април 1981)

Автор: Ладислав Баришиќ

Објавен во Екран, Скопје
24.04.1981

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата