Select Page

Енигматиката говори со цртеж
Осврт (кон изложбата на Димче Николов, МСУ, Скопје, април – мај 1981)

Автор: Ладислав Баришиќ

Објавен во Екран, Скопје
15.05.1981

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата