Select Page

Ема Ќука, Ивана Настески, Сандра Соломонова

Изложба

 

НУ Центар на култура „Марко Цепенков“ – Прилеп (Галерија)

Отворање: 11 јануари 2013

 

 

Покана: JPG mk