Select Page

Ек на летните ликовни дружења
Напис

Автор: И(вана) В(асева); изјави: Миле Ничевски, Слободанка Стевческа

Објавен во Време, Скопје
29.07.2010

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)