Select Page

Експериментална имагинација
Критички осврт (кон изложбата „Соработка во монотипија, II“, МСУ, Скопје, 1991)
Автор: Викторија Васева – Димеска

Објавен во Пулс, Скопје
07.02.1991

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата