Select Page

Еколошки информатор бр.5

Публикација во рамки на проектот „Кожата на прилепското поднебје“ на Петре Николоски

Автори на текстовите: Моника Талеска, Ангелко Ангелески, Владимир Караџоски

Издавач: Центар за култура „Марко Цепенков“, Прилеп

Септември 2008

 

Содржини: Урбан хаос во Прилеп на влезот на 21-от век, Довод и одод на вода, Фолклорот и етнологијата…

Фотографии: Петре Николоски, Владимир Караџоски, Наташа Јариќ

 

Публикација: PDF mk

Објава за медиуми: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)>>> Линк до Еколошки информатор бр.1 
>>> Линк до Еколошки информатор бр.2
>>> Линк до Еколошки информатор бр.3
>>> Линк до Еколошки информатор бр.4