Select Page

Еколошки информатор бр.1 

Публикација во рамки на проектот „Кожата на прилепското поднебје“ на Петре Николоски

Автори на текстовите: Јасмина Арнаудовиќ, Ана Петкоска, Јасмина Петкоска, Веселин Петкоски, Блаже Алексоски

Издавач: Центар за култура „Марко Цепенков“, Прилеп

Декември 2005

 

Содржини: Екологија на устата, Градскиот саат и Чарши Џамијата…

Фотографии: Милан Темелкоски

Репродукција: Мотив од Прилеп 2000 од Кирил Гегоски

 

Публикација: PDF mk

Објава за медиуми: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


>>> Линк до Еколошки информатор бр.2
>>> Линк до Еколошки информатор бр.3
>>> Линк до Еколошки информатор бр.4
>>> Линк до Еколошки информатор бр.5