Select Page

Едо Муртиќ
Самостојна изложба
Текст: Борис Петковски

Уметничка галерија, Скопје (29.07 – 28.08.1988);
Охридско лето – Дом на културата „Глигор Прличев“, Охрид (12 – 24.07.1988)

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)