Select Page

Еднострани манифестации
Напис

Автор: Иван Пипиџан; изјави: Ѓорѓи Ачески, Благоја Богески, Орде Манески

Објавен во Народен глас, Прилеп
03.11.1966

 

Напис: PDF mk