Select Page

Единствен претставник на старословенското декоративно сликарство
Напис
Автор: Ѓ(око) Поповски; изјави: Ѓорѓи Цапев

Објавен во Нова Македонија, Скопје
14.12.1966

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата