Select Page

Душан Перчинков: Графики

Самостојна изложба

Текстови: Соња Абаџиева, Душан Перчинков

Галерија Селект, Скопје

10 – 20.04.1992

 

 

Каталог: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

 

>>> Линк до написот во Пулс