Select Page

Духот и карактерот на местото
Осврт (кон изложбата „Југословенска документа“, Сараево 1989)

Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
16.08.1989

 

Осврт: PDF mk

(Од архивата на Павлески Станко)

 

>>> Линк до изложбата