Select Page

Дрвени адвокати

Реакција на текстот „Што прави МСУ со времето, просторот и парите?“ од Захаринка Алексоска Бачева и Марика Бочварова Плавевска, објавен во „Зум“

Златко Теодосиевски

Објавенa во Зум, Скопје

20.09.2002

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)