Select Page

Драган Попоски Дада: Скулптури и цртежи
Самостојна изложба

 

Уметничка галерија, Скопје
26 мај – 10 јуни 1969

 

Каталог: PDF mk

 

>>> Линк до рецензијата на Борис Петковски