Select Page

Домовите на култура во месните заедници и соработници со училиштата: Отворање кон младите
Напис
Автор: Весна Ангеловска; изјави: Александар Јанкулоски, Ѓорѓи Гроздановски

Објавен во Просветен работник, Скопје
30.03.1981

 

Напис: PDF mk