Select Page

Доловени современите дострели
Осврт (кон изложбата на „Современа ликовна уметност на Босна и Херцеговина“, МСУ, Скопје, мај)

Автор: В(ладимир) Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
01.06.1980

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата