Select Page

Додворување на убавината

Интервју со Станко Павлески

Разговарала: Софија Ѓуровска

 

Објавено во Нова Македонија, Скопје
13.11.1991

 

Интервју: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

>>> Линк до изложбата