Select Page

Добри практики: Одговорноста и развојот на современата култура и уметност
Дискусија и работилница за длабински цртеж во рамки на дискурзивно – едукативната програма „Совршениот уметник“ и програмата „Добри практики“

Организација: Факултет за работи што не се учат (ФР~У), Скопје/ Битола и Ремонт – Независна уметничка асоцијација и галерија, Белград

Младински културен центар (Џебно кино), Скопје

17 – 18.10.2018

 

Учесници: Мирослав Кариќ, Марија Радош, Верица Ковачевска, Ивана Самандова, Ангела Савевска, Мартина Спасовска, Ивана Мирчевска, Дарко Трајковски, Марко Тасевски, Дарко Алексовски, Горан Стојчетовиќ

Модератори: Ивана Васева, Мирослав Кариќ, Филип Јовановски

 

Информативен материјал: PDF mk

 

>>> Линк до публикацијата