Select Page

Добитници на овогодинешните награди „11 Октомври“
Напис
Автор: С.Пр.

Објавен во Нова Македонија, Скопје
06.10.1961

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Владимирска Марина и Данаилов Славчо)