Select Page

ДЛУМ – ова есен
Осврт кон 35. годишна изложба на ДЛУМ, МСУ, Скопје, 1980

Автор: Вера Даниловиќ

Објавен во Нова Македонија, Скопје
26.12.1980

 

Осврт: PDF mk