Select Page

Димитар Аврамовски Пандилов 1899 – 1963
Изложба од колекцијата на Уметничката галерија во Скопје

Текст: Цветан Грозданов

 

Ликовен салон на МАНУ, Скопје

17 – 30 април 1995

 

Каталог: PDF mk