Select Page

Диктатот на кураторите и трикот на инстант – уметниците
Критика
Автор: Владимир Величковски

Објавена во Дневник, Скопје
29.07.1999

 

Критика: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)