Select Page

Денес се отвора изложбата на Тома Владимирски

Напис

Автор: не е наведен

Објавен во Нова Македонија, Скопје

13.09.1960

 

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Владимирска Марина и Данаилов Славчо)>>> Линк до изложбата