Select Page

Декоративни контури
Осврт (кон изложбата „Скулптура – простор“, МСУ – Скопје, декември 1988)

Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
10.12.1988

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко) 


>>> Линк до изложбата