Select Page

Дваесет и пет години на Уметничката Галерија „Никола Мартиноски“ во Крушево: Репрезентативна културна институција
Напис
Автор: А. Димитроски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
23.07.1993

 

Напис: PDF mk