Select Page

Да се работи на развојот на свеста за културата
Напис
Автор: С.Ѓ. ; изјави: Ерван Фуере, Елизабета Канческа Милевска, Васко Шутаров, Ерик Мејер

Објавен во Дневник, Скопје
07.03.2009

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)