Select Page

Дали ќе потоне и овој брод за Венеција?
Напис

Автор: Весна Ивановска; изјави: Зоран Петровски, Викторија Васева Димеска

Објавен во Дневник, Скопје
25.12.2000

 

Напис: PDF mk